Domā, ka visas šīs sulas un populārie smūtiji ir domāti tikai un vienīgi sievietēm? Kliedējam mītus – tas ir īsts vitamīnu un minerālvielu avots arī vīriešiem!

Šie dzērieni nenoslogo kuņģi un nodrošina organismu ar nepieciešamo daudzumu uzturvielu. Šoreiz stāstām, kas ir īpaši vērtīgs stiprajam dzimumam!

Granātābolu sula ir labvēlīga vīriešu potencei, jo ietekmē un atslābina slāpekļa oksīda asinsvadus, uzlabojot asinsriti visa organismā. Tas pozitīvi ietekmē erekcijas ilgumu. Granātābolu sula satur tādus vērtīgos elementus, kā А, B1, B2, B6, C, un mikroelementus – dzelzi, kāliju, magniju un fosforu. Antioksidantu skaita ziņā šī sula pārspējusi pat sarkanvīnu.

Ķirbju sula ir bagātināta ar cinku, attiecīgi – palielina testosterona līmeni. Prostatīta profilaksei bieži vien pielieto tiesi šo sulu.

Uzturvielām bagāta ir arī sula no arbūza. Turklāt, salīdzinot ar citām sulām, tā visu vērtīgo uzturvielu kompleksu saglabā krietni ilgāk. Šī sula ne vien lieliski veldzē slāpes, to lieto hronisko saslimšanu gadījumos. Viena arbūzu sulas glāze satur olbaltumvielas, taukvielas, ogļhidrātus, tīro dabīgās izcelsmes ūdeni, kā arī vitamīnus un minerālvielas.

Savukārt seleriju sula satur bagātīgu daudzumu androtestosterona, kas pārvēršas testosteronā. To iesaka lietot uzturā ne vien potences uzlabošanai, bet arī kuņģa-zarna trakta un nierakmeņu slimību profilaksei.

Sulas un smūtijus vispareizāk lietot uzturā vienu stundu pirms ēdienreizes. No uzņemšanas reizē ar maltīti efekts ir ļoti minimāls.

Smūtijus un sulas jālieto uzturā uzreiz pēc to spiešanas. Vērtīgās uzturvielas, saskaroties ar sulas spiedi un gaisu, pamazām tiek zaudētas.

Būtiskākais ir paturēt prātā, ka daudzu produktu sastāvā ir lērums konservantu, kas produkta lietošanas termiņu palielina, taču tai pat laikā to vērtību samazina. Līdz ar to, pareizākais ir gatavot sulas pašiem.

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.